καλής ποιότητας Στερεοφωνικό οπτικό μικροσκόπιο για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Στερεοφωνικό οπτικό μικροσκόπιο για τις πωλήσεις
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το προϊόν που αγοράσαμε. Επιπλέον, και η υπηρεσία και η ναυτιλία ήταν γρήγορες. Σας ευχαριστούμε.

—— Aidan Andrews, UK.

Έχω παρακαλεσθεί έτσι με το μικροσκόπιο εργαστηρίων A12.0203 μου, το επαγγελματικά σχέδιο και το οπτικό σύστημα του είναι τόσο πολύτιμα συγκρίνουν με την ανταγωνιστική τιμή του.

—— Luis Guzmán, Γερμανία

Είμαι Online Chat Now

Opto-Edu (Beijing) Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Opto-Edu (Beijing) Co., Ltd. Opto-Edu (Beijing) Co., Ltd. Opto-Edu (Beijing) Co., Ltd. Opto-Edu (Beijing) Co., Ltd. Opto-Edu (Beijing) Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CNOEC
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~500
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1995
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Opto-EDU έχουν δημιουργήσει τις γραμμές προμήθειας προϊόντων με την τεράστια σειρά όλων των μικροσκοπίων ειδών και των εκπαιδευτικών οργάνων. Έχουμε πάνω από 900 πρότυπα μικροσκοπίων και πάνω από 2000 εκπαιδευτικά όργανα στον ιστοχώρο μας τώρα. Έχουμε καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με περισσότερους από 200 πελάτες σε όλο τον κόσμο. Θα επιθυμούσαμε να κρατήσουμε στη διανομή των πλήρων πληροφοριών προϊόντων, της τεράστιας ικανότητας, των επαγγελματικών υπηρεσιών μας και αυτής της ανοικτής πλατφόρμας με σας, οι φίλοι μας. Μέχρι τώρα, έχουν υπάρξει περισσότερα από 1000 πρότυπα του μικροσκοπίου και τεράστια σειρά του εκπαιδευτικού οργάνου διαθέσιμη για το σχολείο, το εργαστήριο, το ερευνητικό κέντρο και το κ.λπ.

 

» Σφαιρικός εφαρμόστε την εξουσιοδότηση ενός έτους

» Ο κύκλος ζωής του μικροσκοπίου μπορεί να διαρκέσει 10 έτη.

» Οι υπηρεσίες διαδίδουν πέρα από την Ασία (Ιράν, Ταϊλάνδη, Καζακστάν, Ινδία, το Μιανμάρ, Ντουμπάι, Τουρκία, Σαουδική Αραβία), Αφρική (Νότια Αφρική, Τανζανία, Νιγηρία, Λιβύη, Αίγυπτος, κ.λπ.), Ευρώπη (Γερμανία, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ελβετία, κ.λπ.), Αμερική (οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεξικό, Βραζιλία, Χιλή, Βενεζουέλα, κ.λπ.),

Στοιχεία επικοινωνίας
Opto-Edu (Beijing) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Huang Xin

Τηλ.:: 86-10-88696020

Φαξ: 86-10-88696085

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)